Προσφορές και Συμβουλές για εσάς

Βρείτε στο FRESHBEAUTY πληθώρα προσφορών σε nροιόντα περιποίησης προσώπου και σώματος καθώς και σε  θεραπείες Αντιγήρανσης, Σώματος, Αποτρίχωσης και Ονυχοπλαστικής καθώς και Νέα και Συμβουλές από τους ειδικούς μας Αισθητικούς.

H χαρά της αλλαγής και η επιστροφή της νεότητας που προσφέρει η λάμψη της επιδερμίδας μετά από μια θεραπεία αισθητικής δεν στηρίζετε μόνο πια στην εφαρμογή μιας ενδεδειγμένης μάσκας η μια αναγνωρισμένη κρέμα προσώπου η σώματος αλλά για μακροχρόνια αποτελέσματα ήρθαν να παίξουν ρόλο , συσκευές όπως IPL παλμικό LASER και για περισσότερο βαθιά επέμβαση CAVITATION  3D , RΑΔΙΟΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ RF και άλλες εφάμιλλες.

Αυτές οι συσκευές έχουν την ικανότητα να διεγείρουν και να παράγουν το φυσικό κολλαγόνο που υπάρχει μέσα στην επιδερμίδα γεμίζοντας έτσι τις ρυτίδες ή εξαλείφοντας ρυτίδες , δυσχρωμίες , ευρυαγγείες , ραγάδες , κυτταρίτιδα και ακμή.

Ακόμα επιτυγχάνεται μεγαλύτερος χρόνος μεταξύ των επεμβάσεων. Αυτές οι υπηρεσίες ονομάζονται ‘’Λίφτινγκ χωρίς Νυστέρι’’.


Eπίσης στη μάχη της επανόρθωσης και εξάλειψης των ρυτίδων , ακμής ,ουλές και κυλίδες μια άλλη ανώδυνη μέθοδος που ανήκει σε αυτή την κατηγορία "Λίφτινγκ χωρίς Νυστέρι " με εξαιρετικά  αποτελέσματα είναι η περίφημη ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ που εφαρμόζεται με την συσκευή DERMAPEN ΠΡΟΣΩΠΟΥ και για το ΣΩΜΑ με τις συσκευές DERMAPEN και MESSOROLER 


‘Όλες αυτές οι μέθοδοι εφαρμόζονται στο FRESH BEAUTY με αγάπη, μεράκι και ενδιαφέρον από ανθρώπους ειδικούς έμπειρους και δεξιοτέχνες στο είδος τους .Έτσι σας προσφέρεται
ότι καινοτόμο υπάρχει στη μοντέρνα αισθητική.

Προμηθευόμαστε τα καλυτέρα προϊόντα αισθητικής (μάσκες ,κρέμες ,gel , serums ,peeling κ.α.) για περιποίηση της επιδερμίδας προσώπου και σώματος από μεγάλους
ευρωπαϊκούς οίκους . Έχουμε χαράξει δε τιμές ανταγωνιστικές όσον αφόρα την λιανική πώληση.

Προσφέρουμε καινοτόμα οικονομικά πακέτα, κουπόνια, κάρτες μέλους και αλλά δώρα που θα ανακοινώνονται σε αυτήν την ιστοσελίδα..

FRESHBEAUTY YOURSELF!


Χαρίστε στον εαυτό σας χαρά και αυτοπεποίθηση με το να μας εμπιστευθείτε για θεραπείες Αντιγήρανσης (αισθητική, σύσφιξη προσώπου, καταπολέμηση ρυτίδων, πανάδων, ακμής, ευρυαγγειών), Σώματος (αδυνατίσματος, λιπόλυσης, καταπολέμηση τοπικού πάχους, αντιμετώπιση κυταρίτιδας), Αποτρίχωσης (ανώδυνη μόνιμη αποτρίχωση λευκών και σκούρων τριχών) καθώς και Ονυχοπλαστικής.

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφή στο newsletter του freshbeauty.gr. Εγραφτείτε στην λίστα newsletter για να λαμβάνετε όλα τα τελευταία νέα.

Επικοινωνια

Τηλ/Fax:  210 72 11 557 
Email:       info@freshbeauty.gr 
Website:  www.freshbeauty.gr
Ιφικράτους 6, 11633 Παγκράτι Αθήνα