Θεραπεία φωτοανάπλασης για ισχυρή αντιγήρανση με εφαρμογή IPL Laser για ανάπλαση δέρματος και εκθαμβωτική λάμψη. H εφαρμογή του IPL Laser διεγείρει τους ινοβλάστες του υποδέρματος. Αποτέλεσμα αυτού είναι η παραγωγή, πύκνωση και αναδόμηση κυρίως των ινών κολλαγόνου αλλά και της ελαστίνης, συστατικά που θεωρούνται ως οι κύριοι παράγοντες μιας νεανικής και σφριγηλής επιδερμίδας. Με τον τρόπο αυτό επιτυγχάνεται μια φυσική, ριζική και σε βάθος ανάπλαση, αναζωογόνηση, σύσφιξη και τόνωση του δέρματος.

Η θεραπεία με τη χρήση IPL Laser είναι η μέθοδος με τα περισσότερα πλεονεκτήματα, με μηδενικές παρενέργειες και μόνιμα αποτελέσματα.
Τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα της μη επεμβατικής φωτοανάπλασης είναι η άμεση επιστροφή στις καθημερινές δραστηριότητες καθώς δεν προκαλείται κανένας τραυματισμός στην επιδερμίδα και το σημαντικά χαμηλότερο κόστος σε σχέση με πιο επεμβατικές μεθόδους.

Ενδείκνυται για : Δυσχρωμίες, Υπερμελάγχρωση, Φωτογήρανση, Γεροντικές κηλίδες, Λεπτές γραμμές, Ρυτίδες, Μεγάλους πόρους, Μικρές ουλές, Χαλάρωση, Eρυθρότητα.

Συνιστάται : σε όλα τα δέρματα
Συχνότητα: εντατική θεραπεία, 2-4 θεραπείες (1 επίσκεψη ανά 20 ημέρες)

 

Δείτε τί μπορεί να σας προσφέρει η Μεσοθεραπεία Προσώπου 

Ξέρετε ότι οι Ραδιοσυχνότητες RF κάνουν φυσική ανάπλαση κολλαγόνου και ελαστίνης για το γέμισμα των ρυτίδων?

 

Ρωτήστε μας για περισσότερες πληροφορίες στο 210 72 11 557 χωρίς καμία υποχρέωση 

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφή στο newsletter του freshbeauty.gr. Εγραφτείτε στην λίστα newsletter για να λαμβάνετε όλα τα τελευταία νέα.

Επικοινωνια

Τηλ/Fax:  210 72 11 557 
Email:       info@freshbeauty.gr 
Website:  www.freshbeauty.gr
Ιφικράτους 6, 11633 Παγκράτι Αθήνα