Τώρα, το τέλος φθινιπώρου είναι η κατάλληλη εποχή για να ξεκινήσει μια γυναίκα ή ένας άντρας τη θεραπεία αποτρίχωσης με ΙPL laser.

Δυστυχώς, οι περισσότεροι θυμούνται την αποτρίχωση όταν ο καιρός αρχίζει να τους θυμίζει τις "καλοκαιρινές υποχρεώσεις" τους. Όμως η μόνιμη μείωση της τριχοφυΐας με IPL laser είναι μια διαδικασία που χρειάζεται επαναληπτικές εφαρμογές. Δεν είναι διαδικασία "της μιας φοράς", όπως δυστυχώς διαδίδεται για λόγους μάρκετινγκ από εταιρείες ή ανθρώπους, που έχουν, με αυτόν τον τρόπο, δυσφημίσει το χώρο της αποτρίχωσης με IPL laser.

Το τέλος φθινιπώρου  είναι η περίοδος, που μπορούμε να ξεκινήσουμε την αποτρίχωση με IPL laser, διασφαλίζοντας κάποια πλεονεκτήματα, σε σχέση με τους καλοκαιρινούς μήνες (στους οποίους επίσης μπορεί να γίνει και να συνεχιστεί η αποτρίχωση με laser, με τα σημερινά μηχανήματα IPL laser).


Τα κυριότερα πλεονεκτήματα της μόνιμης αποτρίχωσης με IPL laser είναι:


    Το χρώμα του δέρματος είναι στις λιγότερο μαυρισμένες αποχρώσεις του. Αυτό σημαίνει ότι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε μεγαλύτερες εντάσεις, με λιγότερο ερεθισμό και καλύτερο αποτέλεσμα.
    Οι εφαρμογές που θα χρειαστούν, με τα ανάλογα μεσοδιαστήματά τους, θα φέρουν την περιοχή που θέλουμε να αποτριχώσουμε να έχει φτάσει σε ένα καλό αισθητικό αποτέλεσμα την περίοδο ακριβώς που θα το έχουμε ανάγκη, δηλαδή το καλοκαίρι.
    Συνήθως η περίοδος της Άνοιξης και του Καλοκαιριού είναι διαστήματα με αρκετές "υποχρεώσεις" (γυμναστήριο, φιλικές συναντήσεις για διασκέδαση, μικρές αποδράσεις, κλπ). Αυτά μας περιορίζουν τη διαθεσιμότητα χρόνου για να τηρήσουμε το πρόγραμμα των επαναλήψεων της αποτρίχωσης με laser, που είναι απαραίτητες για να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Γι' αυτούς τους γενικούς λόγους, αλλά και για πολλούς άλλους που έχει προσωπικά ο καθένας και η καθεμιά, πρέπει να μπει στη σκέψη μας τώρα τους φθινοπωρινούς ή τους χειμερινούς μήνες.

Δείτε προσφορά μόνιμης αποτρίχωσης με IPL laser εδώ

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφή στο newsletter του freshbeauty.gr. Εγραφτείτε στην λίστα newsletter για να λαμβάνετε όλα τα τελευταία νέα.

Επικοινωνια

Τηλ/Fax:  210 72 11 557 
Email:       info@freshbeauty.gr 
Website:  www.freshbeauty.gr
Ιφικράτους 6, 11633 Παγκράτι Αθήνα